Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009

Συμβάντα & κουβέντες 2009

1. Παλιός συνδικαλιστής μεγάλης παράταξης: Είναι αλήτες, είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.

2. Περιφερειακός συνδικαλιστής ΤΔΕ, που ηρθε τη 2η εβδομάδα: Εμείς τώρα θέλουμε τώρα ηρθαμε!

3. Απάντηση συναδέλφισσας δυνατά στο εστιατόριο: Ρε ….. εδώ μέσα εγώ και 2-3 άλλοι είμαστε με κλήρωση κανονικά, όλοι οι άλλοι …..

4. Περιφερειακός συνδικαλιστής της 2ης εβδομάδας: Εμένα δεν με ενοχλεί ο τρόπος που έρχονται (πώς να τον ενοχλεί αφού και ο ίδιος έτσι ηρθε) εμένα με ανησυχεί η ασφάλεια των παιδιών μου γιατί στο εστιατόριο μπαίνουν και άλλοι που δεν είναι υπάλληλοι ΟΤΕ.

5. Άλλος γλυφτης της 1ης εβδομάδας: Τοποθετήθηκε σε τροχόσπιτο. Ζεσταινότανε όμως και την άλλη μέρα πρωί-πρωί μετακόμισε σε σπιτάκι!

6. Γυμνοσάλιαγκας που εξυπηρετήθηκε φέτος και πέρυσι από μια εβδομάδα εκτός κλήρωσης: Καλά δεν ντρέπονται, δεν έχουν τσίπα μερικοί που έρχονται κάθε χρόνο;

7. Στο κάμπινγκ μοιράσανε το περιοδικό της ΟΜΕ στην σελίδα της ΕΕΤΕ διαβάσαμε για τον ΟΠΑΚΕ: Καλά οι νέοι δεν ξέρουν, τα παιδάκια της ΕΕΤΕ όσο ήταν και αυτοί στη διαχείριση του ρουσφετιού έκαναν το κουνέλι. Τώρα τους έριξαν στη μοιρασιά οι δικοί τους, της παράταξης τους, ζορίζονται. Τι να πούμε και εμείς οι απλοί εργαζόμενοι που είμαστε 20 χρόνια στην απέξω.

8. Το πιο σύντομο ανέκδοτο, (τέως πρόεδρος ΟΠΑΚΕ): Αποκλείεται να έκανες 5 χρόνια συνέχεια αίτηση και να μην κληρώθηκες.

9. Τέως υποψήφιος μικρής παράταξης: Πήγε 2 φορές 2007 & 2008 στη Τέμενι και δεν ξαναπαρουσιάστηκε σε κανένα ψηφοδέλτιο. Ο αθεόφοβος όμως χωρίς να συναισθάνεται την ξεφτίλα του λέει σε συνδικαλιστή που δεν έχει καμιά σχέση με ΟΠΑΚΕ, τα ρουσφέτια και τα παζάρια. Εσείς οι συνδικαλιστές πάτε κάθε χρόνο στην Τέμενι. Σε μένα το λες αυτό, που με ξέρεις πολύ καλά; Ναι. Εσύ που ο ίδιος μου είπες ότι 2 χρόνια συνέχεια πήγες από 1 εβδομαδα μέσω μιας μεγάλης παράταξης; …….. Αλλοίωση συνείδησης, ξετσιπωσιά, συνείδηση λάστιχο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολλη μου αρεσει το ....ξεχωριστο σπιτι που εχουν για τους μεγαλοσυνδικαλιστες!!!!!!!!!!!
πολλη χλιδατο!!!!
οι μεγαλοσυνδικαλιστες δεν μπορουν να μεινουν στα σπιτακια?
τι θα παθουν? θα τους πεσει ο κ...ς?

Ανώνυμος είπε...

Να αγιασει το στομα σου.Ολοι οταν ερχονται στα παραθεριστικα ξεχνανε οτι ειναι υπαλληλοι και το παιζουν αρχηγοι του κρατους.αφηνουν εξω ατομα που δουλευουν 30 χρονια και δεν εχουν κληρωθει ποτε και βαζουν δικουσ τους (φτανει να ειναι ιδιο κομμα)και τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες.....